Hagudden!

Ja detta ställe ligger i Kilskommun och det är en gammal gård intill Fryken. Denna kan lånas av skolor och föreningar och har så gjorts i många, många år. Idag ska min 12 åring dit med sin klass och det är inte första gången hon är där. Det blir en övernattning och säkert en massa kul, för det brukar vara skoj där :)

 (Fjuttig bild som jag lånat av Kilskommun)

Jag har egna minnen från detta hus. Tänk en natt då jag var på läger där med min kusin och bästa tjejkompis. Så fort ljusets släkts och ledarna lagt sig på sina knarriga luftmadrasser så bärjade vi pysa luft med munnen...haha det lät som om vi ryckt ur någons propp till luftmadrassen men icke! Ledarna skälde på oss och tände ljuset för att se vems madrass vi ryckt ut...men det var ju ingens...iaf oftast inte någon gång var det på riktigt. Jag var nog runt 13-14 år då inte äldre iaf. Ännu roligare var det när vi släkte ljuset för en ledare som var på toa. Knappen satt så där dumt på utsidan. Efter ett par mörkläggningar så kom så klart någon annan ledare för att vakta ljusknappen. Vad de inte viste var att vi viste vart proppskåpet satt och så blev det svart i hela kåken!! Usch vilken förfärlig unge jag varit!Min dotter kommer sköta sig gallant :) Jag vill tro det iaf!


Var ni busiga som barn? Går sånt över eller är vissa människor helt enkelt mer busiga än andra? Ps. Vi snackar snälla bus nu inte elakheter och mobbing för sånt tål jag inte!

Får kompencera gårdagens långa, långa inlägg med detta korta. Ha en fin dag alla sköna människor!

 /Lena


Kommentarer
Postat av: Thalina

haha Du var en riktig liten busunge och visst har jag också gjort bus.Minns att jag lade skolkrita på stolen där fröken skulle sitta och sen gick hon omkring med baken alldeles vit.Ganska oskyldigt idag med tanke på hur det är nu.Ha det gott i solen kram Thalina

2009-09-17 @ 09:37:05
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: tess

TackNej man får väl inte de... men ibland är det lite för tungt för att man ska tro... men jag söker och kanske finner jag.Ha en fin dag Lena //Tess

2009-09-17 @ 10:18:16
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: fia

vilka sköna barndoms minnen du har , va spännande att natta över och ha det så bra på detta fina ställe .

kram .

2009-09-17 @ 11:07:52
URL: http://ajaxen.blogg.se/
Postat av: Beate

Ha, ha, den var bra. Du är ju fortfarande lite busig, eller hur ;-). Jag var väl lite (nja mycket) åt det hållet också, men måste ha föträngt det.PS. Fråga gärna sonen. Att jag kontaktade just Kulturama berodde på att jag inte hittade några unga konstnärer på nätet. Det vore jätte skoj om Emil är intresserad. DS

2009-09-17 @ 11:18:25
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Lissen dansar in !

Jag vågar nog vara busigare idag än när jag var liten. Har tuffat ill mej lite.

Ha en skön dag!

2009-09-17 @ 11:56:07
Postat av: Ulla

Hahaha...din lille buse!!! Jag kommer ihåg vid ett tillfälle när vi skulle lura min bästa kompis föräldrar att strömmen gått. Vi drog ut en propp i huset, men tänkte inte på att det lös som vanligt i ladugården. De fick ett gott skratt till bekostnad av oss, men det bjöd vi på. Ha en skön dag!

2009-09-17 @ 13:17:24
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Ulla

Hahaha...din lille buse!!! Jag kommer ihåg vid ett tillfälle när vi skulle lura min bästa kompis föräldrar att strömmen gått. Vi drog ut en propp i huset, men tänkte inte på att det lös som vanligt i ladugården. De fick ett gott skratt till bekostnad av oss, men det bjöd vi på. Ha en skön dag!

2009-09-17 @ 13:17:53
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: soffie

kul att ta del av dina busiga minnen,

Jag var en upptäckar unge har mamma berättat men jag var alltid snäll men hittade på saker jämt en riktig busunge alltså:O)

kram

2009-09-17 @ 15:11:28
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Inger Maryissa

Kan tänka mig du har roliga och mysiga minnen från huset i Fryken.

Roliga bus ni hade :-)

Och visst är det kul att som barn att hitta på hyss och bus :-)

Kram

2009-09-17 @ 21:12:33
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Mattias

Galet vad fort man har glömt alla lägerbus man har haft för sig. Själv kan jag nog tycka att snälla bus fortfarande kan vara roligt, tror jag :).Ha det gott!

2009-09-17 @ 22:32:31
URL: http://mattiashensdal.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0