Föräldra mötet...och..

Haha..det var ju fler pappor än mammor där! Fast tyvärr var det få föräldrar och det går inte skylla på gårdagens fotbollsmatch. Det visade sig vara föräldra möten på högstadiet också samt flera andra saker som kolliderade med detta föräldramöte...Nå väl jag fick se större delen av andra halvlek och som många kommenterade av förra inlägget visades Idol efter matchen :)


Alla våra tre barn har fått haft olika husdjur. Vi tror att det är bra att få ta ansvar .....fast vet ni hur det luktar av en hamster bur efter en vecka!! Nä..nu ska Hanna få städa :) Det är inte min hamster men vi delar på lukten i huset!

Åh nu kom gubben hem...jag måste dra :D

/Lena

Kommentarer
Postat av: Beate

För en gångs skull hade du inte missat nå't om du inte hade hunnit hem till 2:a halvlek. Såg England-Kroatien efteråt och då talar vi m a t c h. Tur var väl det, annars hade jag varit riktigt grinig ;-)

Hamstern ser ju gullig ut, men om den stinker så... ut med den ;-)

2009-09-10 @ 20:17:51
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: soffie

vilken sötnos_O)

ha en underbar fredag å tack ang,lavendeln!

2009-09-10 @ 22:08:21
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Lajsan går in för fredagslanding.....

men hoppla...förra inlägget...mmmm så fint du gör i din Garden!!! Lavendel...vilken sort är härdig på dina breddgrader, för det lär väl vara typ samma klimat. Har försökt få lavendel att överleva, men inte lyckats????!!

2009-09-10 @ 22:08:33
URL: http://nygamlajag.blogg.se/
Postat av: Inger

Haha,,ja det är alltid kul med djur i början.Sedan att städa bruka man få tjata, kommer jag ihåg..Men som du sa, ni delar på lukten..Söt liten krabat..kramkramen..

2009-09-10 @ 22:49:55
URL: http://ingeremksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0