En rysare!!!

Nu närmar det sig ett avgörande för vår Hanna om hon ska få spela rollen som Annie i musikalen med samma namn. De har hört av sig och vill ha henne i rollen men är lite oroade om hennes röst ska hålla. Det blir mycket sjungade och pratande i en musikal. Hon träffar sångpedagogen på onsdag och är nu super nervös för hon vill så gärna ha rollen (en av dem för det verkar bli dubbel uppsättning, bra tycker jag då det är barn). Sångerna går högt och Hanna är ingen skolad sångare, men hon sjunger rent, kraftfull och håller takten. Hennes problem är att hon pressar på lite väl mycket i de höga partierna. Hoppas de sänker låtarna ett snäpp så som de gjort i filmen, det skulle spara stämbanden och att hon kan snappa upp vad sångpedagogen kan ge för tips. För vi vill så klart inte heller riskera att Hanna förstör sin röst.


Hanna har inte landat ännu, vi får se vart det blir :)

Så nu är det onsdag som gäller och så får vi veta så snart som möjligt efter detta. Ärligt talat är jag nervös också för jag vet hur gärna Hanna vill detta och det skulle vara snöpligt om hon föll på mållinjen....hoppas, hoppas men oavsett så är det super skoj att hon gått så här långt i sin första audition :D Hon är duktig vår lilla showare och hon har stora syskonen att tacka för mycket. De har drillat henne sedan hon var bebis..haha och så länge hon gillar det så är det ju bara skoj :)

Ni får ursäkta att jag skriver mycket om detta men jag tycker det är så kul när kidzen vågar att utmana sig själva!

Ha en super fin dag! Själv blir det ett samrådsmöte i kväll och så ska jag hitta på något med Hanna så hon får tänka på något annat.

 /Lena och Hanna som liten (hon sjunger för ca 100 pers med mick)

Kommentarer
Postat av: Proforma - Irene

Du behöver inte be om ursäkt, hade gjort likadant själv! Det är ju jätteroligt och Hanna är verkligen en modig tjej! Såå jättekul om hon får rollen, jag håller tummarna!

Kram

2009-11-17 @ 15:28:14
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Maud

Wow..superkul ju! hoppas verkligen att allt går vägen för din hanna ;)håller alla tummar & tår härnere i skaraborg...kramkram

2009-11-17 @ 16:56:11
URL: http://maudsanglar.blogg.se/
Postat av: Beate

Klart du ska berätta om detta energiknippe både som kommande sångerska och fotbollsspelare. Håller verkligen tummarna att hon får rollen och att hennes röst håller. Tycker det är en oerhört framgång redan nu för henne. Du och Hannah kan vara riktigt stolta :-)

2009-11-17 @ 20:24:30
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Postat av: Margaretha

Jag skulle bli SUR om du inte skrev mycket om Hanna.... Jag är sååå nyfiken hur det går och håller alla tummar och tår för att hon skall få drömrollen....

Kram på er

Margaretha

2009-11-17 @ 21:27:16
URL: http://catfriend.blogg.se/
Postat av: Mattias

Härligt kort!

2009-11-17 @ 23:40:22
URL: http://mattiashensdal.blogspot.com/
Postat av: frida

HOPPAS HOPPAS HOPPAS! :D

2009-11-18 @ 21:12:32
URL: http://fridahelaveckan.blogg.se/
Postat av: Malin B

Men du, du MÅSTE ju skriva. Jag kan bara tala för mig själv men jag tycker att detta är jätte spännande och jag blir så glad av att höra att det har gått så här bra för din tös. =)

2009-11-19 @ 08:04:30
URL: http://malinbayard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0