Valborgs minne!


Jag har ett antal minnen från valborg och de flesta är bara fina, men så kommer jag ihåg ett galet minne!

Det var en valborg som jag av någon anledning firade med kompisar. Vet inte vad familjen gjorde denna kvällen men vet att detta var en period i livet då jag härjade ganska mycket. Jag var relativt nyskadad och får väl skylla på detta. Det var jag och några kompisar från Karlstad och där till ett par kamrater från Årjäng. En kille som liksom jag nyligen hamnat i rullstol. Vi var på en fest och sedan for vi ut på ett fält i Karlstad där en brasa stod i fullaste brand. Vi tittade lite på brasan, pratade med andra bekanta och så skulle vi fortsätta vår kväll inne i citty. När vi kom fram efter en liten bilresa och är på väg ut märker vi att min rullstol inte var med! Mina kompisar var vana att plocka in en rullstol men nu var där ju två och min blev kvar vid brasan!!!


Bild från nätet

Vi for tillbaka till fältet och där var nu folktomt och det enda som fanns där var en kvar glömd rullstol :D


Storebror som är världsbäst på att titta förbi :)

Nu ska jag fixa lite annat efter att ha umgåts med min storebror med en fika på uteplatsen.
Alltid skoj när han kommer förbi och det är han duktig på. Ska tilläggas att vi bor bara några
hus ifrån varandra :)


En brasa från min kommuns hemsida :)

Ha en riktigt fin valborg gott folk!......Vintern rasat ut bland våra fjällar :)

 /Lena

Mysigt :)

Att få spendera tid med sina barn är då mysigt!

Nu har stora dottern åkt hem till pojkvännen efter ha varit hemma några dagar.
Ibland är hon ledig mitt i veckan och då händer det att hon vill vara med mig :)
Vilket jag är stolt och glad över :)

Kort på döttrarna från helgens fest. De är roliga :) Fast det skiljer nio år så
kan de ibland falla för samma kläder. Idag köpte de likadana gympadojor
och här på bilden har de likadana blusar :)

Lilla tjejen har haft sin sista träning på grusplan. Nu är det gräs som gäller!
Hon tjuvstartade med sina nya grässkor idag :) Hon blir alltid lika glad när jag
följer med på hennes träning vilket värmer en mammas hjärta :)

Sonen kom hem från Oslo och nu har han jobbat klart där.
Fick iaf någon timme med honom innan han for in till stan och lägenheten.
Här är en bild från helgen då han sjung med inlevelse :) Mamma blir så stolt så!

Nu är jag så trött som bilden visar...hahaha alltså svårt att hålla ögonen
öppna så jag ska inta sängläge :) I morgon kommer mannen hem, trevligt!

Ha en fin kväll...eller natt är det nog mer rätt att säga gott folk!

/Lena

Gott för kropp & själ :)

Då är det snart dags för att lägga i båten!

Vi har ingen sommarstuga eller husvagn men en båt. Där kan vi få komma bort från alla projekt som finns hemma :) Att vara ute på böljan blå är uppfriskande för kropp och själ :D


Bild från förra sommaren utanför Fotö på en tur med kusinens båt :)

Nu först ska jag bädda rent i sängen vilket också är bra för kropp och själ. Galet vad fort det blir dammigt i ett sovrum med massa garderober med kläder. Kläderna borde man ha i en stor klädkammare intill tvättstugan men nu har vi det inte så. Efter lite städning, skakning och nya sängkläder är det så skönt att få krypa ned i sängen :)

Sov gott alla sköna människor!

 /Lena


Olika matvanor i samma familj!

Har just käkat tackos med mina döttrar och var bara tvungen...Att visa hur min tallrik ser ut och hur döttrarnas ser ut


Här är Fridas och här kommer..

Hannas som liktsin systers mest liknar en komposthög...hahaha fast min ser god ut :D

Önskar oss alla en skön natt med god sömn!

 /Lena som är mätt och trött

Wops...jag är ju bloggerska!

Helgen har varit full av aktivitet så bloggen fick stå tillbaka.Var på 80 års kallas i bohuslän i går och käkade gott och hade det trevligt :) Så kul att vi fick med alla våra tre barn. Vi anlände hemma vid ca 03.00 tiden i natt. Jag kör hellst själv och det passade bra denna gången också då resten ville sova...hahaha.Mina döttrar ville så klart vara med på bild och posar på bästa sätt...hahaha


Grabben passade på att mysa med en liten släkting på en månad.

Idag har vi haft besök av två av mina syskon med familjer och mina föräldrar...och nu ska jag ta kvällen....slut men mycket nöjd över en härlig helg!


Våra träd är färdigansade. Vi har sådan tur att syrrans man tar ansvar för våra träd och han är duktig kan jag lova!

Ps. Kanske blir det ett premiär dopp i poolen i kväll. Där är 25 grader nu :)

 /Lena


På rymmen!

På när som en ynka liten öppning är vår baksida inhägnad. Dena lilla öppningen ska egentligen också vara stängd men så var ej fallet idag då vår lilla Milou for på rymmen! Vi letade och letade och andra letade....men nä ingen hund. Jag såg alla tänkbara senario framför mig...hur någon plockat upp och snott vår godtrogna hund....eller hur han sprungit framför en bil som ej lyckats bromsa...hur han gått vilse....och så kom där en kvinna och frågade om vår hund var borta för isf så viste hon nog vart! Han stod och skällde på ett par stackars kaniner en liten bit bort. Nu gör min man en bättre provisorisk grind :)Nu blir det lite softkväll...eller vad det blir:)

För nu kan jag pusta ut! Hanna har kommit hem från sin första egna shopping resa till stan med en kompis! När stora syster fick höra att Hanna åkte till stan tyckte hon att hon var för ung...hahaha.....själv var hon yngre när hon åkte till stan, man glömmer fort! Hanna har tränat för detta med sina stora syskon så allt gick fint men nog blir man lite bekymrad när de små börjar bli stora och ska pröva sina vingar mer och mer.


Man kan ju inte ha ungarna inlåsta i bur precis...hahaha Här har Hanna testat Milous bur.

Så här skrev stora syster Frida om Hannas resa Frida Käld ;D

Ha en skön kväll alla goa människor...blir det så ska det låta, tallang, eller kanske kommer ni vara ute så länge det går!

 /Lena


Luften tog slut!

Idag har jag haft en seg dag....luften tog totalt slut! Klok som jag är har jag bara tagit det lugnt idag och laddat batterierna.Typ så här har jag känt mig :)

Ha nu en go kväll alla sköna människor så hoppas vi på krafter för oss alla i morgon!

 /Lena den slitna

Att våga bära handväska!Jag spenderade stor del av gårdagen på Idrottenshus. Där jobbar en hel del människor bland annat min bloggvänn Magnus. Här är en bild från vår tripp till Selma Spa för någon vecka sedan. Magnus har laddat med massor av kläder och stor sminkbox. Självklart tog han med sin nya handväska :D

Här har varit en riktigt skön dag som jag tillbringat så här länge med min dotter Frida. Nu drar hon på jobb och då kommer förmodligen lilltjejen hem.....fast hon blir kanske sen idag ;) Hon har annat som lockar mer än mamma!Jag måste säga, så underbart att hon har mobiltelefon! Hur orolig måste inte mina föräldrar varit när jag växte upp och de inte viste vart jag var. Tror nog att jag brukade säga vem jag var med men inte alltid vart vi befann oss...

Ha en skön eftermiddag och kväll alla goa människor!

 /Lena

Schlatter!

Godmorgon alla sköna människor!

Min dag igår blev inte riktigt som jag tänkt men den blev bra iaf :) Jag for in på ett personalmöte vilket jag räknat skulle ta upp mot ett par timmar max...hahaha men så blev det inte. Jag var hemma förstvid 20.00 efter en dag helt i handikappidrottens tjänst. Tur att Milou var med mig och att Hanna redan bestämt att ta bussen till Karlstad och vara med sin stora syster i går.

Här skiner solen skönt redan....vi verkar få en underbar dag!


(Bild från nätet men som påminner mycket om min Hannas knä)

Nu ska jag se till att få en läkartid till min Hanna och hennes knä som verkligen inte är bra. Vad händer om en läkaren säger att nu blir det träningsstopp för Hanna under en tid?!! Usch vågar inte tänka hur ledsen hon skulle bli....men man kan ju hoppas att det kan räcka med ett knäskydd eller schatterband. Hon var kraftigt svullen under ena knäskålen i måndags efter träningen. Det är varmt och ömmt och så här har det varit länge nu. Jag förmodar att det är "schlatter" vilket aktiva barn/ungdomar kan få. Förr var det mest killar i åldern 10-14 år som fick detta men allt eftersom damfotbollen och andra idrotter för tjejer växt sig starkare så drabbas många tjejer också. Hanna har haft detta sedan ca 10 års åldern och vi hoppas verkligen att det växer bort. Oftast säger man ju att det är ofarligt, att man ska stretcha mycket och träna upp området kring muskelfästet i knät (enligt vad jag har hört och tagit reda på om detta) Hanna är noga med båda delarna men hon använder inte något schlatterband eller har aldrig tejpat under knät vilket också kan ge bra effekt (hon vill inte). Ja, ja vi får se vad som händer men hon har iaf tänkt sig på träningen idag. Hon är inte den som låter smärta hindra henne från att sporta och jag har sagt att hon får göra det som känns bra för benet tills vi pratat med en läkare.

Nä dax att väcka stora dottern Frida som följde med hem igår kväll. Kaffe ute kanske :D

PersonalmöteLite solbränna fick jag i Sälen. Mina klokrynkor blir synligare men vad gör det :)

Nu ska jag in och hålla ett personalmöte med handikappidrottsförbundet och möta våra härliga anstälda där. Vi har mycket på gång och vi har ett förbundsmöte med Svenska Handikappidrottsförbundet som väntar i år. Jag finns med på ett hörn som ledamot i valberedningen där vilket är ett kollosalt spännande och förtroende ingivande uppdrag.

:...wops nu måste jag dra, ha en bra dag!

/Lena

Han är oborstad men go ändå ;)

Vi har en hund som vägrar gå ut och göra sina behov med mindre att någon följer med :) Han är van detta men nu kan han vara på halva vår tomt som är inhägnad själv en stund men icke! Han ska ha med någon ut annars kommer han in och ser till att få sällskap ut!


En oborstad bild på vår lilla skönhet :D


Här har vi ett stört säkert vår tecken!! Man kan få höra hur Hanna med kompisar
står och stuttsar och trixar med fotbollar och bättre och bättre går det för vart år :)Till vänster ser ni min favorit pizza och till höger ser ni hur det ser ut som orginal :)
Jag är ingen storätare av champinjoner på pizza men äter dem i sallad eller stuvade
på tex varmamackor.


Någon som såg detta program igår? Jag gjorde det då nacken bara behövde få vila.
De är ju galet roliga Filip & Fredrik fast detta var absolut inte det bästa programmet
dessa herrar gjort.Tänk vad tiden ändrat på våra teve vanor! Förr fanns det två kanaler och de sände inte program
dygnet runt som nu! Jag vet vad myrornas krig är.....vilket antagligen mina barn inte vet! Gick det
en serie så tittade merparten av tevetittare på just denna. Nu går det massvis med serier och
självklart kan man inte följa alla. Fast om det nu finns så stort utbud av teveserier och annat på
teven....varför ska man envisnas med att sända "Hem till gården"!? Är det överhuvudtaget någon
som ser detta?
Fast man kan så klart bara byta kanal :D

Ha nu en fin dag alla goa människor!

 /Lena

Nu ska skidorna läggas undan...

Nu är vi hemma åter efter några sköna dagar i Sälen.
Finns det snö så återvänder vi dit vecka 49. Kroppen värker men skoj har vi haft :)


Vi såg en snutt på Tallang 2009 och jag försökte övertyga Peter och Hanna
att jag skulle klarat mig vidare där men de var tveksamma...hahaha Att köra
bak och fram och balansera på bakhjulen impade inte så mycket på dem :)
De är vana att se rullstolskonster.

Jag försökte fånga min man när han körde den stora backen i Tandådalen
och det var inte så lätt. Han kör fort!

Hanna vill hela tiden göra saker och ting svårt för sig. Här kör hon ned för
fjället på en skida.

Så var det tid att ta farväl av fjäll vyn för denna gången.


...och njuta av backen en sista gång innan stugan skulle städas ur och vi
skulle vända hemåt åter.

Ha en skön dag gott folk!

 /Lena

En sån vill jag också ha...

Hahaha....Ja så sa en liten flicka när hon såg min sitski :)

Idag har vi haft strålande solsken, underbart!!


Här har Hanna tagit ett kort på mig och gubben längst uppe på Tandådalens fjäll. Kolla in min ena dojja..hahaha...jag som tidigare skrytigt över mina gamla kängor. Efter gårdagens väta trorkade jag skorna i torkskåpet med resultatet att sulan lossnade.Silvertejt en räddare i nöden :)


Hahaha...kolla in ungen som flyger i luften! Det är våran Hanna som hittade en trasig knapplift (transport lift) som lyfte upp henne i luften, super kul för vågade...oc hon är en sådan :D


Här har jag sitskin i högläge som jag måste ha för att kunna åka sittlift/korglift.

Nu sitter vi nöjda med skid dagen i stugen och softar. Syrran och hennes goa familj har åkt hem så här är det lungt värre. Bara jag, Peter och Hanna. Kroppen värker lite här och där men det är det värt :) I morgon blir det skidåkning igen. Kanske åker vi över till Hundfjället och kanske kommer mina stora ungar hit i morgon också :)

Ha en härlig fredagskväll alla sköna människor. Här blir det nog en tidig kväll om jag inte piggar till.

 /Lena

Allt kan hända :)

Jag sitter och väntar på min man intill liften. En annan man och en pojke närmar sig och denne man tittar på mig och min sitski och säger. - Ja en sån kan man ju också åka på och så ler han vänligt. Jag nickar och så utbrister jag. -Är du knäpp eller! Oj så fel det blev...hahaha jag´hade hjälen på mig och jag hade tryckt upp telefonen under hjälmen och pratade med min man. Min kommentar var avsed till min man som skojade med mig :D


Backarna var fulla av moddig snö och det snöade mer och mera blöt snö. När jag kört klart för dagen var jag totalt blöt. Kan erkänna att jag legat i snön några gånger...hahaha Har fortfarande fel stavar för sittlift så två av fallen var vid liften och ett när jag räddade upp en situation i backen :)

I morgon vill jag ha sol!!!

Nu sitter vi och softar i stugan. Jag är redigt trött då jag klev upp klockan 05.00 och körde hela vägen till Sälen och fortsatte sedan dagen i backen.

Ha en skön kväll gott folk och själv ska min kväll snart avslutas med en skön sömn (hoppas jag).

/Lena den matta

Vi drar till fjällen...

Nu ska här packas för i ottan drar vi till Sälen. Milou får stanna hemma och vakta
huset fast han blir så klart inte själv...hahaha. Detta blir sista dagarna på snö denna
sesången sedan blir det att packa undan skidorna och ge plats för annat!Nu gäller det att komma ihåg vad som ska med :) De här gamla kängorna
har jag haft i ca 15 år och de funkar fortfarande utmärkt.


Vår lilla Hanna längtar efter oss nu och vi efter henne. Hon har varit i Säle
sedan i söndags. Här åker hon och jag korglift...hahaha galet vad långt fram
jag sitter (Det är jag som är till höger i bilden och inte syns)Känns lite märkligt att åka ifrån våren hemma som nästan ger lust att plantera
blommor.... till snön i Sälen fjället :)
Vilken härlig dag vi haft!

Önskar oss alla en skön kväll och en god natt!

 / Lena


Någon som vet...

vart man kan få fatt i en gammal träeka? Den kan vara gisten och halvrutten...ska ju inte användas i vatten :)Jag har sett gamla ekor lite då och då som verkar övergivna....men man kan ju inte bara plocka hem en sådan. Tjuv vill jag då inte bli...hahaha Men jag vill bli ägare av en oduglig träeka :D

Idag har vi jobbat på ute i trädgården. Oj, oj så mycket det blir att städa efter en vinter. Nä...nu ska jag ut igen, solen är ju här på besök!

Ha en go dag alla härliga människor!

 /Lena dansar vidare i det härliga vädret

Jag är en gatusopare!

Vi har tydliga könsroller i vår familj....hahaha Jag får städa och maken leka med tekniska prylar. Jag har bild bevis!

Fast ärligt talat så gör vi båda lite av varje.

Tänkte jag skulle ta kort på maten i går men som vanligt var jag för glupsk och kameran kom inte fam föräns maten var slut...hahaha. Fast jag fångade lite sköna badbilder!


Min man fick sälskap av vår stora dotter Frida och hennes Niklas. Själv höll jag mig på land och mest i..


uterummet där gasolvärmaren näst intill gav oss bastuvärme :D

Nu funderar jag fram och åter hur vi ska göra med den del av tomten som just nu inte är något mer än en grushög?!Det som syns till vänster i bilden är platån där pooltaket står då man skjuter av detta. Vet iaf att vi ska lägga en stengång runt hela poolen och att vi bestämt att inte ha något gräs utan bara sten och lite växter som passar in. Förmodligen kommer vi vilja ha klätterväxter som kan få slingra sig upp över planket. Jag letar också efter en gammal trä eka som jag tänkt använda som lite stämningshöjande i denna delen av vår tomt. Exakt vad jag tänkt göra med ekan kommer jag visa senare men läckert kommer det bli ;) Vi har valt att ha lite havstema kanske till och med medelhavs tema på denna delen av tomten som kommer bli helt inhängd när allt blir klart.

Har du tips och idéer vad man mer kan göra med ett tomt hörn i trädgården så tar jag gärna emot dessa!

Önskar oss alla en skön eftermiddag och kväll!

 /Lena


Pool en bra grej!


Jag har visat lite bilder av vår pool och berättat att maken och minstingen badade på påskafton. Vi har värmt upp poolen till 23 grader nu och då vi har ett tak på poolen och den är väl isolerad så håller den värmen bra. När solen ligger på så höjs tempraturen ganska fort. Det blir som rena växthuset under kupolen. När den riktiga värmen kommer kör vi upp tempraturen ytterligare då jag vill ha minst 27 grader gärna ytterligare någon grad :D Jag gillar inte att frysa!Känner flera som har byggt egna pooler. Det verkar inte alls så ovanligt att ha en sådan idag. Vi funderade i flera år innan vi slog till och byggde vår pool. Maken har byggt den själv med hjälp av sonen, sin pappa, svärfar, svågern, syskonbarn mfl.


(lånad bild från nätet)

Att bada är något som många människor tar för givet men det är inte så givet för min del. På många badplatser ligger bryggorna en bra bit ut i vattnet. Detta kanske för att småttingar inte så fort ska kunna rusa ut och hamna i djupt vatten, eller vad det nu beror på?! Det gör det iaf mycket svårt för mig att ta mig ut på bryggorna utan hjälp. Ofta är det också en bra bit man måste rulla i mjuksand innan man når en brygga. Detta är redigt svårt och tungt. Att bada i vår pool funkar utmärkt för mig och trappan underlättar enormt :)

Snart kommer maken hem med mera byggmaterial så vårt plank kan bli klart. Trevligt att få ha det lite avskillt kring poolområdet :) Jobb finns det gott om hos oss!!Muren som håller upp planket fixade min man och grannen förra året med hjälp av sonen och andra grannar. Som ni ser finns det både markarbete och snickerier att göra men det kommer bli fint :D Våra grannar har tagit ned träd så nu har vi sol från morgon till kväll. Ni ser skillnad från de två första fotografierna och detta sista av poolen som är taget här om dagen.

I eftermiddag blir det grillstund med stora dottern och hennes kille. Sitter och funderar ut vad vi ska äta...mmmh nu vet jag :)

Ha en fin dag gott folk!

 /Lena


Här är det tyst!Går kvällen hos mor & far blev super mysig :) Hanna och kusinerna som var med tog sig ett dopp och denna gången var det innomhus med betydligt varmare badvatten.

I morgon blir det....


Skidåkning i Sälen för Hanna med min syster och hennes familj :)

Här hemma är det minst sagt tyst och lugnt nu. Jag och maken har livat upp stämningen med att kika på TV4 Anytime och Parlamentet....hahaha så sjukt roligt program även om det är lite väl grova i munnen ibland.Kanske kan vi nu få tid för lite film av det längre slaget. Köpte denna filmen efter att ha hört så mycket gott om den.

Önskar oss alla en trevlig kväll!

 /Lena


Påsk dopp :)

Önskar Er alla en glad påsk!

Här har vi haft en ljuvlig dag med sol och mys.


Vi tog en promenad och han är stark vår lilla hund.Hanna tog sitt första dopp i poolen för i år!!


Först i var min man som passade på att städa poolen. Här ser vi också min storebror just innan han dyker i efter trädgårdsarbete...hahaha eller nä han som jag tyckte att det fick vänta. Vi drack kaffe i stället i solskenet, härligt!Nu ska här vilas efter en intensiv dag igår innan vi ska dra vidare hem till mor och far och fira påskaftonen. Vi var 27 stycken hemma hos oss i går och firade Hanna som fyllde 12 år :D Ett mycket lyckat kalas och så kul att så många kunde komma.

 /Lena

fyra år till hon får köra bil!!!!

Idag fyller våran lilla Hanna 12 år, en stor dag :)Om ett år är vår minsting tonåring, om fyra år får hon börja övnigsköra...hahaha galet vad tiden går fort! Dagen till ära så kom storebror hem och sovöver för att vara här på morgonen. Storasyster och hennes pojkvänn och hela tjocka släkten kommer till klockan 16.00 idag.......dvs jag har en del att fixa med!!! Kommer alla så är huset mera än fullt...men finns det hjärterum finns det stjärterum.....hahaha

Hanna blev så glad så glad över sina paket och ligger i sängen med sin minidator som hon fick och surfar runt :D Denna kan hon ha skoj med på alla båtresor som väntar tex.


Tårta smakar gott på morgonen också :)

När vi var inne och köpte maten för födelsedagsfesten mötte vi stora dottern och henes kille.
De åkte en aning flottare än vi :)


Fast jag kan lova allt det vi handlade skulle aldrig få plats i Niklas bil...hahaha

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sätta fart...Kommer in senare eller det blir nog i morgon. Önskar oss alla en skön påsk och för vissa av oss betyder kanske påsken mera än påskkärringar, påskägg och extra ledighet? Jag har påskpyntat lite, köpt godis till alla små påskkärringar/gubbar som kan komma och ringa på dörren men jag har också med mig i tankarna varför jag firar påsk. För mig är detta en kristen högtid att Jesus dog och uppstod. Har ni sett  Mel Gibsons gripande film om vad som vi kristna tror hände under påsken? Inte, se den. "The Passion of the Christ" heter den.

 /Lena

SM Guld!!!

SM GULD!!!! Grattis Färjestad det var absolut ett rättvist slutresultat. FBK var det bättre laget och härligt att få vinna i hemma arenan :DJörgen Jönsson gjorde sin sista match och det gjorde han med att trycka in en puck i nätet, vilken spelare och vilket lag!

Vår lilla hund har skadat en tass och fy så olustigt det är när hunden haltar och har ont. Tror att det är en sticka som min man tog bort som irriterar.

God natt på er alla sköna människor!

 /Lena

Jag är glad att jag känner smärta!

Jaha...solen kom och lusten att få fint både inne och ute liksom ett mindre sittsår....Grrrr!!! Nu har jag den förmånnen att jag känner när det blir sår eller början till sår så jag kan hinna att behandla dem dvs avlasta osv innan det blir något större. Jag är min egen doktor och en galen sådan.....hahaha måste bjuda på denna galna bilden igen :)Ute är det skönt.....så underbart jag njuter! Hanna är ute med sin fotboll efter skolan varenda dag och tränar och bara mitt lilla sår blir bra så blir det att ta basket bollen i stället så kan jag vara med. Fotboll är inte min grej...hahahaI går kväll kunde jag inte somna och såg en film som jag gärna rekomenderar. Typisk amerikans men den var absolut bra. Vågar inte säga så mycket om filmen för jag kanske avslöjar mer än lovligt då. Vissa reklamsnuttar för filmer gör att man nästan känner att nä varförska jag se filmen....man fattar ju slutet.

...och hur ska det gå för FBK mot HV71? Jag tror på vinnst ;D

Ha en skön kväll och jag är dålig på att skriva i mina favorit bloggar men jag läser iaf...kommer iigen när jag orkar sitta mera.

 /Lena ( som åker sittlift)

Delat soffa med Milou :)

Helgens övningar gav kraftigt utslag idag...hahaha Så efter en solstund i det vackra vädret hamnade jag i soffan. Där har jag och Milou softat en hel del idag.Nu har jag och minstingen sett sista avsnittet av Familjen annorlunda som vi tycker är ett trevligt program. Fast tänk att ha tio barn! Det räcker gott med mina tre. Men nog var det fint att höra 10 barns pappan säga att vi är extremt lyckligt lottade som fått alla dessa underbara barn :) Tänk vad många barnbarn de kanske kommer få en dag!!Nu i helgen när jag var bortrest började min man köra på värme i poolen. Själv känns inte bad lockande förräns den riktiga värmen kommer.....men övriga familjen kommer säkert bada innan dess. Fast däremot känner jag mera för att få igång uterummet och få ut allt som magasinerats där över vintern.

Nu ska här fixas kvällsmat och Milou ska ut på kvällsrundan........och så ska jag sova gott vilket jag önskar Er också :)

 /Lena


Det tar aldrig slut!

Förbundsutvecklings helgen är över men arbetet pågår.....det tar aldrig slut och så ska det vara. Varken mitt förbund eller jag själv som människa blir aldrig färdig utvecklad :)

Idag blev det en mycket givande föreläsning med Ulf Karlsson om ledarskap. Man lär så länge man lever...En kille tackade så mycket för dansen igår och jag tackade självklart själv....för träningsvärken...hahaha. Dansgolvet var så halt att jag kände mig som en av deltagarna på stjärnor på is ;P

Ha en fin söndag gott folk!

 /Lena


flitens låga brinner!

Hej på Er alla!

Sitter på hotelrummet och ska strax vidare....fullt ös med givande innehåll! Bra att få tid med styrelsen och jobba vidare i vår föreningsutveckling. Ser framemot en trivsam kväll och ytterligare lite arbete i morgon innan vi vänder hem var och en till sitt.

Igår blev det lite dans :D ...och det vet ni som följer min blogg att detta gillar jag! Ikväll blir det nog lite av den varan också...om jag orkar.

Grrrr...jag glömde pumpa mina däck till rullstolen! Ni vet att rulla med halvfulla däck blir så mycket tyngre.....hahaha men jag får se det som träning :)

Ha en go kväll!

/Lena

Ostron!

Hoppar bara in och önskar oss alla en skön helg!

Nu ska jag intaga en kopp kaffe med maken och sedan kommer jag bli upp plockad för en förbundsutvecklings helg på Selma Spa. Där en gång för massa år sedan testade jag ostron. Jag gillar det mesta från havet men detta har jag aldrig lärt mig äta. Någon som gillar ostron? Får kväljningar av blotta tanken...tror det var konsistensen som var olustig.Antagligen kommer vi inte behöva käka ostran i helgen men för att vara på säkra sidan ska jag vräka i mig mackor nu...hahaha

 /Lena

Väckt mitt i natten!!

Går dagen blev lyckad nästan hela vägen...hahaha Min stora dotter ville följa med oss hem från stan igår då jag och lillan spanade på pressenter. Självklart fick hon det. Vi hämtade upp henne i pojkvännens lägebhet sedan for vi till en annan del av stan där dotterns lägenhet ligger. Hon skulle bara byta jacka och så åkte vi hem till Kil.

När vi precis kommit hem upptäcker stora dottern att hennes mobil inte är med!! För henne är detta en av de viktigaste saker i världen..iaf viktigt. Efter den sena middagen for vi tillbaka till stan men nu fick dottern övningsköra. Någon mer nytta med resan ville jag ha!

Hemma igen och nu intog vi alla sovläge! MIlou låg och sov som bara han kan...hahah..och när jag äntligen somnat ställer sig vår lilla Milou intill min säng och piper och går till dörren och gnäller. NU är klockan 03.00 och jag får klä på mig och gå ut och gå med honom. Han rastades på kvällen men det måste blivigt för dåligt för oj, oj så han kissade mitt i natten.

Det var det nattsömnen det...Milou somnade så klart om men jag somnade inte förräns klockan just skulle till att väcka mig. Fast jag fick somna om senare men det känns inte så bra att sova bort förmiddagen men vad ska man göra. I kväll kommer maken hem efter att ha varit borta i nästan 2 veckor. I morgon bitti far jag bort och kommer hem på söndag. Här går vi omlott. Men snart är det påskt och snart ska vi till Sälen...då får vi ses mera :D


(Lånad bild från nätet av Selma Spa i Sunne)

Nu ska jag packa för en helg på Selma Spa...ska inte på en spa resa tyvärr...hahah men på förbundsutveckling gällande idrotten i Värmland. Jag tror jag stoppar ned bikinin iaf för kanske kan man få lite tid i Spa avdelningen :)

Ha en bra dag vänner och er jag ännu inte känner!

 /Lena

Min son bjuder på bilder :)Han håller på att göra ett rollspel ihop med an annan kille. Detta är några av alla bilder som han tecknat. Han är riktigt duktig, eller vad tycker ni? Jag har grabben hemma nu men han ska tillbaka till Norge i morgon tror jag och fortsätta bygga hiss. Mysigt att få prata med honom och få lite kvalitetstid :D

Idag blir det en tur på stan med minstingen. Hon fyller 12 år nästa vecka och vet inte vad hon ska önska sig :)
Vilket I-lands problem!

Kommer in senare...tills dess ha en härlig dag gott folk!

 /Lena

RSS 2.0